Proiectul Let's play art

Obiectivul general al proiectului cultural Let's play art, finantat de Consiliul Judetean Brasov și implementat de Agenția Metropolitană Brașov , este cresterea vizibilitatii artelor spectacolului prin stimularea creativitatii tinerilor, prin dezvoltarea abilitatilor artistice.

Scopul proiectului: extinderea accesului și a participării la cultură către un numar cât mai mare de persoane din Brașov, Râșnov și Prejmer spre artele spectacolului.

Valoarea totala a proiectului este de 35,765.00 lei, din care 7,325.00 lei (20,48%) sunt co-finantare proprie a Agentiei Metropolitane Brasov, iar termenul de implementare a proiectului este luna noiembrie.

Proiectul propus vizeza generatia tanara cuprinsa intre 7 si 18 ani si creeaza cadrul prin care tinerii sa isi asume rolul de artisti prin actul creativ.

Activitățile proiectului au fost:

  • 1 concurs pentru desemnarea unui director artistic din rândul elevilor celor două licee implicate în proiect, care a ajutat echipa de implementare la realizarea materialelor de promovare
  • 3 concerte în localitățile Brașov, Râșnov și Prejmer susținute de 60 de elevi de la Liceul Vocațional de Muzică "Tudor Ciortea"
  • 1 expoziție de pictură, prezentată la cele trei evenimente, realizată de 15 elevi de la Liceul de Arte plastice "Hans Mattish Teuch"
  • 1 workshop muzical interactiv susținut de profesorul Steffen Schlandt, unde au fost dezbătute teme privind muzica si arta