Galerie Video

Martin Arvay este unul dintre tinerii artisti brasoveni, care a urcat pe scena de la sala Patria, in data de 17 octombrie, la evenimentul din Brasov, organizat în cadrul proiectului cultural "Let's play art".

Martin este elev în clasa a IV-a, la profesoara Nadea Paraschiv. Acompaniat de profesorul Alexandru Buretea, Martin a participat si la concursul "Pagini muzicale românesti" si a câstigat premiul I la sectiunea II.

Momentul folcloric al Ansamblului RAPSODIA al Liceului Vocational de Muzica "Tudor Ciortea" din Brasov dirijat de prof. Ioan Liviu Iosif, prezentat si la concertul de la Prejmer din cadrul proiectului cultural "Let's play art", a fost prezentat si la Gala Laureatilor si Spectacolul Festiv dedicate Zilei Nationale a României.

Corul "CORONA MELOS", Clasa I, învatatatoare Camelia Epure a interpretat colindul "Astazi s-a nascut Hristos"

Georgiana Lucan din clasa a X-a, la profesorul Iosif Ioan Liviu interpret "Doina ciobanului".

A concertat la Prejmer alaturi de colegii din Orchestra populara ”Rapsodia”, iar la concursul "Pagini muzicale românesti a obtinut Premiul I, la sectiunea IV.

Izabella Maria Dicu, eleva în clasa a VII-a, la profesoara Elena Lepadatescu, acompaniata la pian de profesoara Raluca Stefoni a câstigat premiul I Absolut la sectiunea II Coarde la concursul "Pagini muzicale românesti".

Piesa muzicala interpretata a fost Impromptu-Concertant compusa de George Enescu